Calosso DOC, Valentijn en Wijnboeren in Maastricht


(Uitzicht op een typische Roero-kloof vanaf Wijngoed ‘Bajaj’ Moretti Giovanni)

Wijnliefhebbers,

Het nieuwe jaar tuft alweer lekker voort. De wijnstokken hebben veel zon meegemaakt met wel 20°C begin deze maand  en nu weer flinke kou met zelfs af en toe sneeuw. Levert in ieder geval mooie plaatjes op! Voor mij even tijd om administratie bij te werken en nieuwe dingen te plannen voor het jaar wat voor ons ligt. En… nieuwe wijnen bestellen! Veel wijnen waren uitverkocht. Inmiddels zijn er weer Dolcetto, Faiv spumante, Grignolino, Freisa en nog veel meer…
Weer enkele gelegenheden op een rij om kennis te maken met de Vinologiwijnen én -gezelligheid!

t/m 14 februari Actie

Ook is de ‘Gamba di Pernice’ weer aangevuld. Alleen heet hij nu‘Calosso DOC Gamba di Pernice’! In mijn nieuwe BLOG kun je hier meer over lezen.
De prijs is vanwege het label en het extra jaar rijping wat daarmee samenhangt omhooggegaan en daarom…
t/m 14 februari voor slechts €10,00 verkrijgbaar!!!

16 februari Valentijn proeverij

Op 16 februari gaat er een proeverij plaatsvinden met Valentijn als thema. Met zachte, zoete, pittige en temperamentvolle wijnen en hapjes dompel ik jullie onder in de liefde voor het proeven, het genieten en kunnen we naar hartenlust over de liefde verhalen, speculeren en discussiëren. Kom met alle liefde in je hart of onder je arm of whatever, we maken er wat moois van. En je weet nooit….Neem ook vrienden en vriendinnen mee 😊

De kosten zijn 23,50 p.p. Aanvang 15.00 tot 18.00. Er zullen 7 wijnen worden geproefd en de hapjes zijn inclusief.
Adres: Mergelweg 293 Maastricht. Reserveren kan viainfo@vinologiwijnen.nl of 0622555877.

16 maart  Wijnboeren in Maastricht! 

Presentatie Piemontese wijnen van Nizza Silvano en Crotin 1897

Op 16 maart is er een bijzondere presentatie en proeverij van Vinologi i.s.m. WienkontorBK7.

De wijnen van Nizza Silvano, Vinologi-wijnleverancier van het eerste uur en Crotin 1897, mijn laatste ontdekking, zullen hier gepresenteerd worden. Zij behoren beiden tot eenzelfde associatie van wijnhandelaren. Deze proeverij wordt in het Engels verzorgt. (en indien nodig vertaald). Aansluitend is er live muziek, dus bereid je voor op een informatieve, smaakvolle en feestelijke avond! De wijnen van deze wijnhuizen zijn deze avond voor alle deelnemers met 10% korting te verkrijgen!

De kosten zijn 28,50 p.p. Aanvang 19.00 tot 21.00. Er zullen 8 wijnen worden geproefd en Vinologi zorgt zoals altijd voor een lekker hapje erbij.
Adres: Bassinkade 7 Maastricht. Reserveren kan via 0622555877,info@vinologiwijnen.nl of info@wienkontor.nl.

Ik verheug me erop jullie weer te ontmoeten!

❤
Lonneke

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.