Wijnproeverijen 

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1546-1024x683.jpg

Vinologi organiseert in huis geregeld gezellige en leerzame proeverijen op inschrijving. Op zulke proeverijen worden zeven wijnen geproefd en krijg je veel informatie over de wijnen en de streek Piemonte. Er worden heerlijke hapjes geserveerd, geïnspireerd op de Piemontese keuken en het seizoen. Met eten erbij wordt wijn drinken nog leuker en lekkerder!

Het is natuurlijk ook mogelijk om als groep een proeverij te reserveren. Indien gewenst kunnen we samen afstemmen wat het beste bij de gelegenheid past.

De basisprijs is 26,50 p.p. maar kan variëren, als er bijvoorbeeld duurdere wijnen worden geschonken of de proeverij op een speciale locatie wordt gehouden.

De proeverijen worden vermeld in de agenda op de website, op facebook, Instagram en in de nieuwsbrief die regelmatig wordt verzonden via de Vinologi mailinglijst waarvoor je je hier kunt opgeven.

Graag een proeverij op locatie of bij jezelf thuis? Hier gelden dezelfde prijzen, met een minimum van 8 personen en een meerprijs van 75,00 (per groep) voor de logistieke kosten plus de eventuele kosten van de huur van een locatie.

Voor service buiten Maastricht reken ik een km prijs van €0,25/km.

Neem gerust contact op voor een offerte op maat!

Afternoon Wine

This image has an empty alt attribute; its file name is detail-4-1024x758.jpg

De Afternoon wine is een variatie op de Engelse Afternoon tea (ook wel High tea genoemd) en bestaat uit een hartig en een zoet gedeelte. Ik combineer hier een Engelse traditie met Piemontese wijnen. Voortkomend uit mijn eerdere ervaring met het organiseren van Afternoon tea’s en mijn liefde voor het bakken vond ik dit een mooie aanvulling op de proeverijen!

Je proeft zes wijnen. Een bubbel, een witte, een rode en dan drie verschillende zoete wijnen. Het geheel wordt vergezeld van een heleboel (eerst) hartige en dan zoete hapjes. Heerlijk veel proeven dus.  Leuk om ook de mooie fris-zoete wijnen van Piemonte eens te leren kennen!

De kosten zijn 28,50 p.p. en kan verder afgestemd worden op de gelegenheid, zoals hierboven beschreven.

Reserveren of informatie via: info@vinologiwijnen.nl