VINOLOGI 5 JAAR!


 

1 oktober bestaat Vinologi vijf jaar.
Tijd voor taart en korting!!


Vijf jaar geleden begon ik met mijn wijnimportbedrijf Vinologi met een assortiment van welgeteld zes wijnen. Inmiddels kan ik jullie al achtenveertig wijnen aanbieden en ben ik ontzettend trots hoe wij, Vinologi en ik, gegroeid zijn!

Dat vier ik graag samen met jullie. Zonder jullie was het niet gelukt, dus dank dank dank voor alle gezelligheid en bijdragen, in welke vorm dan ook, aan dit bedrijf dat mij zeer lief is!15% korting op alle wijnen van Vinologi

Van 1 t/m 16 oktober

Mail, bel of app je bestelling door en je krijgt 15% korting op het gehele assortiment. Als je via de website bestelt, voer kortingscode Vinologi5jaar in bij het afrekenen. 
info@vinologiwijnen.nl/0622555877/ vinologiwijnen.nlSamen het glaasje heffen terwijl je je bestelling ophaalt….

Zaterdag 16 oktober 16.00 – 18.00

Zaterdag 16 oktober tussen 16.00 en 18.00 staat de taart en een glas wijn klaar voor wie zijn bestelling op komt halen!
Een ander moment ophalen is ook mogelijk, neem even contact met me op.


Hoop met velen van jullie een toost uit te kunnen brengen!


❤️

LonnekeLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.