Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor webstatistieken, gebruikerssessies en om zoekmachine vriendelijke slugs te wijzigen. Als u de site verder bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze site. Lees meer Sluiten

Wijn & Spijs

Ben je op zoek naar authentieke Italiaanse recepten en bijpassende wijnen? Haal je hart op met deze pagina.

 

Gegrilde paprika met salsa tonnata

« Terug

Wijnadvies: Langhe Rosato 

3 kleuren paprika’s met een heerlijke tonijn "salsa".

3 paprika’s in gewenste kleur.
100 gram tonijn uit blik in olie
1 eetl kappertjes plus enkele losse kappertjes ter decoratie
1 eetl zachte olijfolie
1 ansjovisfilet
1 hardgekookte eidooier
Citroensap
Zout/peper

Was de paprika’s en leg ze op een bakplaat in de oven op hoge stand. Rooster ze tot ze bruin/zwart zijn. Stop ze in een schaal en dek af met een deksel (of bord) en laat afkoelen. Verwijder de schil van de paprika’s, open ze, haal de zaadlijsten eruit en deel in 3 parten.

Meng alles in de keukenmachine tot een smeuïge massa en doe een schepje op elk van de paprikakwarten en leg er desgewenst een kappertje op ter decoratie.

Share |

Er zijn nog geen reacties Bij “Gegrilde paprika met salsa tonnata” »

Reageer op dit bericht

Archief

Tags

Ik ben jonger dan 18 jaar Ik ben ouder dan 18 jaar
Telefoon: 0031 6 22 555 877
Email: info@vinologiwijnen.nl